Sisustus, Kahvila, Lounas ja Catering | Sisustuskahvila DeCafeSisustus, Kahvila, Lounas ja Catering | Sisustuskahvila DeCafe
Sisustus, Kahvila, Lounas ja Catering | Sisustuskahvila DeCafeSisustus, Kahvila, Lounas ja Catering | Sisustuskahvila DeCafe

Ihanan persoonallista kotiin, toimistoon tai lahjaksi

Katso uutuudet
Yrityksille

Kaikki kahvilassamme olevat tuotteet ovat myytävänä tuoleista ja pöydistä lähtien. Tilaamme sisustustuotteemme suoraan Ranskasta ja huolella valituilta maahantuojilta. Suuremmat tuotteet toimitamme asiakkaillemme suoraan kotiin.

Tule tutustumaan tuotteisiimme paikanpäälle ja kysy lisää henkilökunnaltamme!

Voit tilata kauttamme uniikit sisustustakat helposti ja vaivattomasti. Tyylikäs sisustustakka tuo kotiin lämmintä tunnelmaa ja toimii katseenvangitsijana. Takoissa on myös lämmitysominaisuus. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Kaikki kahvilassamme olevat pöydät, tuolit ja penkit ovat myytävänä. Tilaamme myös toiveidesi mukaan persoonalliset ja laadukkaat kalusteet Ranskasta ja toimitamme ne suoraan kotiisi. Kysy lisää henkilökunnaltamme tai selaa kuvastoja paikan päällä.

Kahvilastamme löydät erityyppisiin sisustuksiin sopivat peilit, kellot ja kyltit. Näyttävät yksityiskohdat toimivat kodin asusteina ja viimeistelevät sisustuksen tyylikkäästi. Tutustu valikoimaan myymälässämme ja kysy henkilökunnaltamme tilaustuotteista.

Jokainen kodin tila tarvitsee erilaista valaistusta. Meiltä saat tyylikkäät lamput ja lyhdyt luomaan kotiisi juuri oikeanlaista tunnelmaa. Tutustu lamppu- ja lyhtyvalikoimaan kahvilassamme ja pyydä tarvittaessa henkilökunnaltamme apua valintaan ja tilaustuotteisiin liittyen.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät kotiisi kauniit sisustustuotteet lasi- ja posliiniesineistä säilytys- ja tarjoiluratkaisuihin. Myymälästämme löydät myös kortteja, kynttilöitä ja runsaasti lahjaideoita. Näet sesongin uutuudet helpoiten Instagram tililtämme.

De Cafesta voit ostaa mukaa itsetekemiämme salaatinkastikkeita. Valikoimiimme kuuluu myös kausittain glögejä, suklaata ja muita pieniä herkkuja, joita voit ostaa niin itselle tai lahjaksi.

Instagram

#Sisustuskahviladecafe

Varaa pöytä tai pyydä tarjous

Lähetä kiireettömät pyynnöt tällä lomakkeella, kiireelliset soittamalla p. 0503777880. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Top